Algemeen

Laatste werkdag van Directeur Tom Lucas

01 augustus 2023 1 Minuten leestijd

Tom Lucas neemt vandaag afscheid als directeur van Squash Bond Nederland. Lucas kondigde begin juni al zijn vertrek bij SBN aan en zette de afgelopen maanden zijn werk voort om zorg te dragen over een overdracht. Het bestuur van Squash Bond Nederland zal voorlopig de taken van de directeur voortzetten.

Tom Lucas gaat per 1 september 2023 een nieuwe uitdaging aan bij NOC*NSF waar hij aan de slag gaat als Programmamanager & Teamleider Athlete Services TeamNL. Meer weten over zijn vertrek? Lees dan hier.

Voor alle sportieve zaken zoals ranking, competitie en evenementen kunnen leden, clubs en belanghebbende zich melden bij wedstrijdsport@squashbond.nl. Voor alle zaken omtrent de digitalisering, clubproducten en clubondersteuning kunnen clubs terecht bij breedtesport@squashbond.nl. Voor algemene vragen kunnen leden terecht bij info@squashbond.nl. Alle overige zaken omtrent strategie en beleid neemt het bestuur voorlopig de honneurs waar via bestuur@squashbond.nl 

Daarnaast organiseert het bestuur van Squash Bond Nederland op zondag 3 september een themabijeenkomst om samen met het veld het fundament van de squashsport te verstevigen. Lees meer informatie hier.

Algemeen SBN - Algemeen