Partners SBN

Black Friday aanbiedingen SBN

25 november 2022 1 Minuten leestijd

Dankzij de samenwerkingen van SBN met SquashLevels en de Professional Squash Association ontvang je als lid van Squash Bond NL korting op jouw SquashTV & SquashLevels abonnement. 

Haal alles uit jouw SquashLevels

Afgelopen weken heb je kennis kunnen maken met SquashLevels, als lid van Squash Bond NL heb maak je standaard kosteloos gebruik van jouw SBN-SquashLevels Lidmaatschap. Wil je écht van alle voordelen gebruik maken zoals head-to-head, jouw volledige wedstrijdhistorie of kunnen voorspellen hoe jouw rating zich ontwikkelt bij een bepaalde uitslag? Waardeer dan nú jouw lidmaatschap op met 33% korting. Klik op deze link om jouw account op te waarderen, je hebt de keuze uit een 'Gold' of 'Platinum' lidmaatschap. 

SquashLevels Black Friday

Volg de wereldtop van dichtbij, nu met hoge korting!
SQUASHTV is dé plek voor wereldwijd topsquash. Ieder seizoen beleef je ruim 20 toernooien en 800 wedstrijden van dichtbij. Daarnaast geeft SquashTV je exclusieve toegang tot onder meer unieke documentaires, samenvattingen, highlights en interviews.  Door onze samenwerking met de Professional Squash Association (PSA) ontvang je 50% korting op alle abonnementsvormen. Wanneer je voor 30 november op deze link klinkt en bovenstaande code gebruikt, beleef je wereldwijd topsquash waar jij maar wilt voor de helft van de prijs! Klik hier om je aanbieding te verzilveren!

Black Friday PSA
Partners SBN Partners SBN