Podcast

Podcast special | Trip down memory lane, voorlopig de laatste aflevering

07 augustus 2023 1 Minuten leestijd

In de voorlopig laatste aflevering van de NLSquashCast blikken hosts Tom Lucas en Rogier van Veen niet alleen terug op de Dutch Junior Open en WK Junioren, maar staan ze ook stil bij de afgelopen 3,5 jaar waarin zij beiden werkzaam zijn geweest voor Squash Bond Nederland.

Vorig jaar begonnen hosts Tom Lucas en Rogier van Veen de NLSquashCast, een podcast om squashers, clubs, trainers en andere geïnteresseerden op een luchtige en soms informele manier bij te praten over alle ontwikkelingen in de squashsport.

In 17 afleveringen brachten ze diverse thema's ter sprake en schoven de nodige tafelgasten aan. Mede langs deze weg bedanken de hosts de luisteraars. Mocht je iets willen betekenen in het vervolg van deze podcast, laat het vooral weten aan SBN. Bijvoorbeeld tijdens de themabijeenkomst op 3 september a.s. Alle informatie hierover vind je hier.

Rest ons nu antwoord te geven op vele vragen, waaronder: komt de kerstman nog terug op de TMG Tour en hebben Aziatische spelers een andere speelstijl dan Europese spelers?

 

Podcast SBN - Algemeen Podcast SBN - NLSquashCast Clubs