Wedstrijdsport

7,9 gemiddeld voor De Dunlop Regio Tour! Volgende editie: Houtrust Squash Den Haag

30 november 2022 3 Minuten leestijd

Live topsquash bekijken en tussendoor zelf topsquash spelen? Zo kan jouw zaterdag 17 december eruit zien!

Wat voorheen de Dunlop Squash Circuit was, heet nu de Dunlop Regio Tour. Deze tour is op een aantal punten gewijzigd om zo in te spelen op de veranderende wensen en behoeften van squashend Nederland. Wat het format is van dit event, kan je hier teruglezen.


Bijzondere editie
17 en 18 december is de alweer derde editie van De Dunlop Regio Tour bij Houtrust Squash. Het klopt dat er nu een heel weekend staat. Tijdens de Dunlop Regio Tour wordt er namelijk drie keer een PSA Closed Satellite voor mannen en één editie voor vrouwen georganiseerd. En deze editie wordt op de zondag gecombineerd met een TMG-event, het jeugdcircuit van SBN. En de eerst volgende Dunlop Tour is zo'n weekend! 

De indeling van dit weekend bij Houtrust Squash ziet er als volgt uit:

Zaterdag 17 december: De eerste rondes voor de PSA-spelers + Dunlop Regio Tour voor squashers
Zondag 18 december: De halve finale en finale voor de PSA-spelers + TMG event
 

Wil jij De Dunlop Tour/ Dunlop Tour PSA spelen? Schrijf je dan hier in!*

Speel jij op zondag mee met de TMG- editie? Schrijf je dan hier in!

 

Onderzoek en resultaten
Na elk event wordt er een vragenlijst naar de deelnemende spelers gestuurd. Deze informatie is zeer waardevol voor SBN, want met die informatie kan SBN met haar evenementen nog meer inspelen op de veranderende wensen en behoeften van jullie als squashers.

Na twee edities wordt De Dunlop Regio Tour gekroond met een 7,9 gemiddeld. Een mooi en positief resultaat voor deze nieuwe tour! “Het is erg leuk om terug te krijgen dat jullie als squasher ook zo enthousiast worden van dit concept. Een toernooi dat ongeveer 4 uur duurt (en niet de hele dag), drie wedstrijden speelt en de druk niet hoog is. Je speelt gewoon lekker wat wedstrijdjes op jouw zaterdag. En dat maakt dit evenement zo leuk.” ­ - Isa Polman, Evenementen en Marketing.

Bekijk hier de samenvatting van de resultaten.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit evenement of wil jij gewoon nog een keer gezellig mee doen? Schrijf je dan hier in voor de volgende editie in Den Haag*.

*Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per persoon per Dunlop Regio Tour, deelnemers dienen te beschikken over een SBN-lidmaatschap. Nog geen lid? Dan hebben we een speciale deal voor jou! Voor €22,50 neem je deel en ben je automatisch lid van SBN. Stuur hiervoor een mail naar events@squashbond.nl. Het inschrijfgeld voor PSA-categorieën bedraagt €32,50 per persoon per Dunlop Regio Tour. 

Wedstrijdsport Toernooi Wedstrijdsport