Bestuur

ALV Save the Date: 19 november 2022

19 oktober 2022 2 Minuten leestijd

Op zaterdag 19 november 2022 aanstaande wordt de Algemene Leden vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit op zaterdag 19 november 2022 om deel te nemen aan de hybride Algemene Leden Vergadering.

Net als de de afgelopen ALV’s heeft het bestuur van SBN besloten de vergadering hybride aan te bieden. Dat betekent dat leden de keuze hebben om online of offline aanwezig te zijn. De locatie van de vergadering is nog nader te bepalen. 

Tijdens deze ALV wordt er een toelichting gegeven op de huidige ontwikkeling van SBN, het jaarplan 2023 en de begroting van 2023. De agenda van de ALV wordt volgende week gepubliceerd.

Locatie: Fysiek nader te bepalen of Online

Datum: Zaterdag 19 november 2022 

Tijd: 10:30 tot 12:15

 

Meer informatie over de ALV, het aanmelden, de agenda en overige zaken volgt binnenkort.

 

Kennissessie Energielasten + sparren over eventuele ondersteuningen

Na de ALV van zaterdag 19 november wil SBN aansluitend een kennissessie organiseren voor centra om gezamenlijk te sparren over de energiecrisis waar we allen mee te maken hebben. Tijdens deze sessie willen we centra best practises laten delen en sparren over de rol van SBN, SBN zal trachten om een aantal gastsprekers uit te nodigen vanuit Energiebranches om te inspireren t.a.v. Verduurzaming en besparen op de energielasten. Hierover volgt later meer.

Datum: Zaterdag 19 november 2022

Tijd: 12:45 - 13:45

 

NLSquashCast voor Clubs

Recent is Squash Bond Nederland een podcast serie gestart om aanbieders van Squash actiever mee te nemen in de ontwikkelingen in het sportlandschap en de ontwikkelingen bij SBN die invloed kunnen hebben op de ontwikkeling bij clubs. Heb je de eerste aflevering nog niet gehoord. Luister dan hier verder. 

Bestuur Bestuur Clubs