Podcast

Ontwikkeling van squash in Nederland & Digitale ondersteuning

13 oktober 2022 1 Minuten leestijd

In de eerste aflevering van de NLSquashCast voor clubs, nemen hosts Tom Lucas en Rogier van Veen clubs mee in de ontwikkeling van de squash sport en geven zij een eerste inzicht in de digitale ondersteuning die SBN de clubs beoogt te bieden. Luister nu naar de NLSquashCast voor clubs aflevering 1!

Ontwikkeling van squash in Nederland
In de podcast worden onder meer de Sport Deelname Index (SDI) cijfers benoemd, deze cijfers worden maandelijks door NOC*NSF gepubliceerd en zijn terug te vinden via deze link. Voor de cijfers ten aanzien van de squashsport verwachten we medio 2023 een uitgebreidere update.

Podcast voor clubs
Iedere maand publiceert Squash Bond NL twee podcast afleveringen. In de ene aflevering staan onderwerpen centraal die relevant zijn voor clubs, in de andere editie zijn de onderwerpen meer gericht op de squashers in Nederland. De nieuwste aflevering voor clubs kun je hieronder beluisteren.

 

Podcast Clubs