Welkom!

Welkom!

Welkom!

Welkom!

Welkom!

Wat leuk om te zien dat je je hebt aangemeld bij Squash Bond Nederland! Vanaf nu geniet je van alle voordelen van het lidmaatschap! Speciaal voor jou hebben we nog wat content samengesteld om samen extra goed van start te gaan, check it out!👇

Wat doet SBN voor jou?

Squash Bond Nederland is er voor jou als squasher, maar wat doen we eigenlijk? Hiernaast geven we je een korte samenvatting van de meest relevante zaken voor jou als squasher. Wil je meer weten? Klik dan op de over ons button hier beneden.

Header 2 opmaak

Tekst

Header 3 Opmaak

Tekst 2

Header 4 opmaak

Tekst 3

Gratis training voor jou!

We waarderen het dat je lid bent geworden van Squash Bond Nederland (SBN), daarom hebben we aan onze spelers van het Nederlands Team gevraagd een training speciaal voor jou samen te stellen. Je kunt jouw training bekijken via de link hieronder.


Leuk je te ontmoeten, Groet van NLteam

Het Nederlands squash Team heet je ook van harte welkom, bij SBN. Het lijkt ons leuk om jou nader te leren kennen, wij stellen onszelf alvast even voor, maak via onderstaande link kennis met ons. Wanneer maken we kennis met jou?


Stap uit de schaduw, tijd voor toernooien!

Met het wedstrijdlidmaatschap van SBN kun je deelnemen aan diverse toernooien in Nederland. Op deze toernooien maak je pas écht kennis met de SquashCommunity én maak je natuurlijk vrienden voor het leven. Koppel jouw toernooi account nu via onderstaande link en bekijk daarna het toernooiaanbod via de kalender.


Een toetje, speciaal voor jou!

Omdat we het zó leuk vinden dat jij je hebt aangesloten bij onze community, hebben we voor jou nog een squash-gerelateerd toetje. Namelijk dat er ieder kwartaal een mooie prijs van één van onze partners wordt weggegeven aan een gekozen winnaar (lees: nieuw lid).