Overig

SquashNL Businessclub x Outdoor Squash!

03 september 2024 2 Minuten leestijd

We gaan buiten spelen! Na de succesvolle lancering in juni is het tijd voor het eerste evenement van de SquashNL Businessclub. Lees snel meer hieronder!

We gaan buiten spelen!

Na de succesvolle lancering in juni is het tijd voor het eerste evenement van de SquashNL Businessclub.

Bij de geweldige accommodatie van Squash Ede gaan we zelf kennismaken met Outdoor Squash. Ja, je hoort het goed: buiten squashen. Waarschijnlijk sta je nog regelmatig op een squashbaan, maar heb je het nog nooit in de buitenlucht kunnen doen. Hoe leuk is het om dat eens te kunnen proberen op de enige Outdoor Squashbaan in Nederland?

Uiteraard combineren we het met banen binnen om te zorgen dat iedereen lekker kan spelen en op een sportieve manier kennis kan maken met andere ondernemende squashers.

Kom gelijkgestemden ontmoeten en ontdek welke commerciële kansen zich in de squashcommunity verschuilen. Of vind je het gewoon leuk om werk en privé samen te laten komen tijdens de leuke netwerkmomenten en geweldige activiteiten? Je levert dan gelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van squash in Nederland of ondersteunt onze squashtalenten in hun missie naar Olympische deelname aan de Spelen in Los Angeles in 2028.

Zie ik jou op 2 oktober in Ede? We starten om 18.00 uur. We combineren het spelen met een hapje en een drankje, zorgen dat je kennis kunt maken met de andere aanwezigen en sluiten rond 22.00 uur weer af.

Ben je geïnteresseerd om dit evenement bij te wonen? Laat het dan snel weten via deze link. Deelname is gratis voor SquashNL BC-leden en voor introducés, genodigden of geïnteresseerden zijn de kosten € 100,-. Besluit je later lid te worden, dan wordt dit uiteraard verrekend.

Met je bijdrage (€ 100,-) maak je het evenement mogelijk (50%) én draag je bij aan de ontwikkeling van squash in Nederland (50%).

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Klik op de volgende link om je aan te melden: https://forms.gle/3hnQv3LDRd2k3K427

Overig