Overig

SBN in samenwerking met BudgetTrophy

19 september 2024 2 Minuten leestijd

Begin van de zomer werd bekendgemaakt dat Squashbond Nederland met 3 nieuwe sponsoren een partnership heeft aangetekend! We stellen graag de eerste aan je voor: BudgetTrophy

SBN in samenwerking met BudgetTrophy

Begin van de zomer werd bekendgemaakt dat Squashbond Nederland met 3 nieuwe sponsoren een partnership heeft aangetekend! Squash Bond Nederland is blij met de steun van deze bedrijven die de squashsport vooruit willen helpen. Elke partner heeft een uniek verhaal waarom zij juist met de squashbond in zee gaan. Dit keer is het de beurt aan Budget Trophy!

 

Wat is Budget Trophy?

Budgettrophy is de grootste online leverancier van sportprijzen in de Benelux en richt zich voornamelijk op de verkoop van medailles, bekers, glas awards en kampioensschalen.

Waarom een samenwerking met SBN?

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met SBN omdat we vanuit beide partijen elkaar een toegevoegde waarde kunnen bieden. De bond kan zijn leden en verenigingen ondersteunen met sportprijzen vanuit ons. Vanuit ons is het erg interessant om een extra bijdrage te kunnen leveren aan de sportwereld, waarbij de verenigingen die onder de bond vallen ook erg interessante partijen voor ons zijn.
Daarnaast sluiten de doelstellingen en visies van zowel de bond als Budgettrophy perfect bij elkaar aan.

Squash is daarnaast een snelgroeiende sport, waarbij wij nu al zouden willen inspelen op deze mooie groei om in toekomst een nog groter resultaat te behalen voor zowel de sportieve als economische doelstellingen.

Wat zijn de voordelen van deze samenwerking voor de Nederlandse squashclubs?

De squashverenigingen die onder de bond vallen profiteren van een 10% korting die ze vanuit de bond kunnen krijgen! 
Altijd een snelle levering naar locatie. Vandaag besteld is morgen in uitlevering, waardoor de clubs last-minute nog kunnen bestellen. BudgetTrophy is een betrouwbare leverancier gericht op een lange termijn-samenwerking. Wij staan voor langdurige samenwerking. De band tussen de klant en leverancier moet vertrouwd aanvoelen. Dit is onderdeel van onze missie.
Daarnaast hebben we de beste prijzen!

 

Kijk snel op de website en ontdekt het uitgebreide aanbod van BudgetTrophy op www.budgettrophy.com. Profiteer als aangesloten club van 10% korting!

Overig