Overig

Crowdfunding LA2028

09 augustus 2024 2 Minuten leestijd

Eindelijk en natuurlijk verdiend, is Squash in 2028 een Olympische Sport. We willen alles op alles zetten om Nederland succesvol te laten worden op de Olympische Spelen en daarom is het van groot belang om nu te gaan investeren in onze spelers.

"Doneer hier en steun onze atleten"

Het is eindelijk zover: squash is in 2028 een Olympische sport. Een historische en welverdiende erkenning voor onze geliefde sport, maar het betekent ook dat we nú moeten handelen om Nederland goed voorbereid aan de start van de Olympische Spelen te krijgen. Om onze spelers succesvol te laten concurreren op het hoogste niveau, is het essentieel om te investeren in hun ontwikkeling en ondersteuning.

De weg naar LA28

De weg naar Olympisch succes is uitdagend. Onze Nederlandse squashtalenten trainen dagelijks om het gat met de internationale top te overbruggen, en dit vergt een enorme toewijding van zowel tijd als geld. Deelname aan Europese Kampioenschappen en andere internationale toernooien is cruciaal voor hun ontwikkeling, maar de kosten hiervan nemen een groot deel van ons topsportbudget in beslag.

Steun onze atleten

Om onze atleten de best mogelijke kans te geven, hebben we crowdfunding opgezet. Met jouw donatie kunnen we investeren in de trainingsprogramma’s en wedstrijddeelname van onze spelers, zoals bij de EK's en andere belangrijke toernooien. Deze steun is van groot belang om hen de kans te geven om door te groeien en Nederland te vertegenwoordigen Los Angeles.

Steun onze spelers op hun weg naar Olympisch succes en help Nederland om geschiedenis te schrijven op de Olympische Spelen van 2028!

 

Meer geld vergroot de kans op plaatsing voor LA28
Overig