Jeugd

Robert en Guido Lindner naar het WK Junioren in Houston

04 juni 2024 2 Minuten leestijd

Robert en Guido Lindner, twee getalenteerde Nederlandse squashspelers, hebben besloten deel te nemen aan het prestigieuze World Junior Squash Championship 2024 in Houston, Texas. De broers willen deze unieke kans aangrijpen om zich internationaal te meten met de beste junioren ter wereld en waardevolle ervaring op te doen.

Robert en Guido Lindner, twee getalenteerde Nederlandse squashspelers, hebben besloten deel te nemen aan het prestigieuze World Junior Squash Championship 2024 in Houston, Texas. De broers willen deze unieke kans aangrijpen om zich internationaal te meten met de beste junioren ter wereld en waardevolle ervaring op te doen.

Het World Junior Squash Championship is een van de meest gerenommeerde toernooien in de junior squashwereld. Deelname aan dit evenement biedt spelers niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden te tonen, maar ook om zich verder te ontwikkelen als topsporters. Deze zal plaatsvinden op 12-23 juli 2024!

 

Uitdagingen en Kansen

Helaas is Squash Bond Nederland (SBN) momenteel niet in de financiële positie om spelers naar alle internationale kampioenschappen af te vaardigen. Dit betekent dat de kosten voor deelname aan het toernooi, waaronder reis- en verblijfkosten, inschrijvingsgeld en andere gerelateerde uitgaven, volledig voor rekening van de spelers zelf komen.

Desondanks hebben Robert en Guido besloten om hun droom na te jagen en Nederland te vertegenwoordigen op dit wereldpodium. Om dit mogelijk te maken, hebben zij een crowdfundingactie gestart om de benodigde fondsen bij elkaar te krijgen. Met de steun van familie, vrienden, de squashgemeenschap en andere supporters hopen zij voldoende geld in te zamelen om deze onvergetelijke ervaring te realiseren.

 

Hoe Kunt U Helpen?

U kunt Robert en Guido helpen hun droom te verwezenlijken door een donatie te doen via hun crowdfundingpagina. Elke bijdrage, groot of klein, brengt hen een stap dichter bij deelname aan het World Junior Squash Championship 2024.

Bezoek de volgende link om te doneren en meer te lezen over hun campagne: World Junior Squash Championship 2024 Fundraising.

Laten we samen Robert en Guido steunen en ervoor zorgen dat ze Nederland trots kunnen maken in Houston!

 

Informatie toernooi:
Bekijk hier alle deelnemende spelers en later ook het speelschema

 

Jeugd