Overig

24H Squash Challenge voor MS

16 juni 2024 1 Minuten leestijd

Op vrijdag 28 juni gaan Guido Ploem en Jos van Kempen 24 uur lang squashen. Dit doen ze om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting MS Research. Lees hier meer over.

Van 28 tot 29 juni doen Jos van Kempen en Guido Ploem een poging om 24 uur lang te squashen met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting MS Research.

Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert.

Steun deze actie 

Om deze poging te steunen organiseert Meersquash een aantal evenementen rond deze 24 uur en iedereen is van harte welkom om hier deel van uit te maken.


Zo worden er een aantal clinics gegeven, zullen we genieten van een heerlijke barbecue en zal er een dubbeltoernooi en feest worden gehouden op de club. Een deel van de opbrengsten van deze evenementen zal ook aan Stichting MS Research gedoneerd worden.

 

Wie mee wil doen aan dit te gekke evenement kan zich hier inschrijven. Kun je niet aanwezig zijn maar wil je wel bijdragen aan de actie? Direct doneren naar de actiepagina van Jos en Guido kan via deze link.

Overig