Bondsbureau

Nieuwe SBN medewerker per 1 juni!

20 mei 2024 2 Minuten leestijd

Per 1 juni zal Joyce van der Marel het SBN team gaan versterken!

Met veel enthousiasme ga ik vanaf 1 juni aan de slag bij SBN. Voor mij een kennismaking met een nieuwe sport die ik heel graag wil proberen en alles er omheen wil ervaren!
Ik speel al vele jaren tennis en ben actief deelnemer aan competities en toernooien. Daar beleef ik bijzonder veel plezier aan en dat hoop ik ook in de squashwereld terug te vinden.
Maar ik ben ook actief in het bestuur van onze tennisvereniging. Ik ben onder andere sinds een paar jaar verenigingscompetitieleider. Ik weet dus goed hoe dat werkt in het tennis en ben heel benieuwd hoe dit gaat bij squash.


De sportwereld blijft mij trekken. Niet alleen de sport zelf is iets waar ik heel blij van wordt, maar ook het werken met verenigingen, besturen en vrijwilligers is iets wat ik heel leuk vind. Iedereen met wie je contact hebt is dol op zijn/haar sport en die passie voel je in elk contact. Iedereen wil elkaar beter maken, op welke manier dan ook. Bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB), heb ik zo bijvoorbeeld al heel wat bestuurders van verenigingen wegwijs kunnen maken met het systeem van FOYS. Mijn uitgebreide kennis van dit programma zal SBN zeker helpen bij de verdere doorontwikkeling van MIJNSBN. Als management assistent en projectmedewerker bij de KNRB heb ik met alle afdelingen te maken gehad. En zo ook veel onderdelen van een sportbond leren kennen. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan breng ik graag mee naar SBN om alles rondom squash weer een stapje verder te brengen.

Bondsbureau