Eredivisie

Voorbeschouwing dames eredivisie speelronde 10

02 april 2024 3 Minuten leestijd

De ronde waarin beslist zal worden welk damesteam zich tot Eredivisie kampioen van 23/24 kroont, is aangebroken! Nummer 1, Squash Utrecht, staat slechts 2 punten voor op nummer 2, Grant Thornton Victoria. Het kan tot de laatste wedstrijd ontzettend spannend worden! Om kampioen te worden moet Squash Utrecht alle wedstrijden winnen, of 2 wedstrijden winnen en Victoria verliest 1 of meer wedstrijden. Het is dus zeker de moeite waard om morgenavond de wedstrijden te volgen!

De ronde waarin beslist zal worden welk damesteam zich tot Eredivisie kampioen van 23/24 kroont, is aangebroken! Nummer 1, Squash Utrecht, staat slechts 2 punten voor op nummer 2, Grant Thornton Victoria. Het kan tot de laatste wedstrijd ontzettend spannend worden!

Om kampioen te worden moet Squash Utrecht alle wedstrijden winnen, of 2 wedstrijden winnen en Victoria verliest 1 of meer wedstrijden. Het is dus zeker de moeite waard om morgenavond de wedstrijden te volgen!

 

RIXAX Squash Almere vs. Frans Otten Stadion

Deze speelronde ontvangt Almere het team van het Frans Otten Stadion. Afgelopen week behaalde het team uit Almere voor het eerst dit seizoen een overwinning. Kunnen ze het seizoen afsluiten met nog een overwinning? Alle teams spelen met lokale spelers! Als eerste betreden Zwijger en Peters de baan. Vervolgens is het tijd voor de nummers 1, Krukkert tegen ter Sluis. Squashlevels voorspelt hier een overwinning voor ter Sluis. De avond wordt afgesloten door de nummers 2, de Koning en Leow. Een overwinning wordt voorspeld voor Frans Otten Stadion!


Opstelling

1. Daniek Krukkert (PSA-) vs. Tessa ter Sluis (PSA-107) 
2. Coco de Koning (PSA-) vs. Victoria Leow (PSA-) 
3. Carlijn de Zwijger (PSA-) vs. Suzanne Peters (PSA-260) 

Scheidsrechter: Ton Mijs

KPI Squash Utrecht vs. Squashtime

Een belangrijke avond in Utrecht, waar de titel kanshebbers Squashtime ontvangen in de laatste speelronde van het seizoen. De avond begint met een wedstrijd tussen Van Drongelen en Nohar. Squashlevels voorspelt een 3-1 overwinning voor Van Drongelen! Daarna neemt de nummer 18 van de wereld, Perry, het op tegen de nummer 111 van de wereld, Allinckx! Squashlevels voorspelt een 3-0 overwinning voor Perry, wat zou betekenen dat Squash Utrecht met 2-0 voor zou staan! Als laatste betreden de Engelsman Marshall en de voormalige international Van der Heijden de baan. Squashlevels voorspelt een nipte 3-2 overwinning voor Marshall, maar Van der Heijden heeft al meerdere keren dit seizoen voor verrassingen gezorgd! 


Opstelling

1. Sarah Jane Perry (PSA-18) vs. Ambre Allinckx (PSA-111) 
2. Kiera Marshall (PSA-96) vs. Milou van der Heijden (PSA-)  
3. Megan van Drongelen (PSA-226) vs. Naomi Nohar (PSA-) 

Scheidsrechter: Marco van den Berg

‘Meersquash vs. Grant Thornton Victoria

Meersquash staat deze ronde tegenover Victoria, waarbij er veel druk ligt bij Victoria! Ze hebben nog steeds een kans om kampioen te worden, maar zijn ook afhankelijk van de resultaten van Squash Utrecht. De eerste wedstrijd wordt gespeeld tussen Mols en Permentier. De laatste ontmoeting eindigde in een 3-1 overwinning voor Permentier en ook deze keer voorspelt Squashlevels een overwinning voor haar. Dan tijd voor de nummers 1 Stephan tegen Gear. De nummer 1 wedstrijd is de 'Match of the Day', waarbij deze dames slechts 2 plekken verschillen op de wereldranglijst. Dit wordt ook weerspiegeld in de voorspelling van Squashlevels, die een 3-2 overwinning voor Gear voorspelt. Als laatste gaan Huntelaar en de Française Romba de baan op. Deze wedstrijd wordt voorspeld als een 3-1 overwinning voor Huntelaar. Met deze voorspellingen zou het niet genoeg zijn voor Victoria om landskampioen te worden! Desalniettemin belooft het een mooie squashavond te worden en zal de uiteindelijke beslissing pas aan het einde vallen.


Opstelling

1. Marie Stephan (PSA-48) vs. Grace Gear (PSA-46) 
2. Renske Huntelaar (PSA-242) vs. Elise Romba (PSA-101) 
3. Elcke Mols (PSA-) vs. Juliette Permentier (PSA-160) 

Scheidsrechter: Eddie Heijblom

Kijk morgen LIVE naar de eredivisie wedstrijden vanaf 19:30!

 

 

 

Eredivisie