Trainers & Coaches

Nieuwe gecertificeerde squashleraren

21 april 2024 1 Minuten leestijd

Alle cursisten WSF Level 1 zijn geslaagd

Op zondag 21 april hebben de deelnemers aan de cursus Squashleraar WSF Level 1 met succes hun examen afgelegd. Daarmee is Nederland weer 11 gecertificeerde squashleraren rijker. Naast de beheersing van eigen vaardigheid zijn de cursisten getraind in hoe je spelers helpt hun spelniveau te verhogen. Voor de ene leerling is dit door techniek te verbeteren en voor de andere leerling door te begrijpen hoe je over de baan beweegt en je tactisch opstelt. In de cursus leer je te herkennen wat een leerling nodig heeft om een betere squasher te worden en meer plezier uit het spel te halen.

De deelnemers hebben bewezen dat zij dit beheersen en zijn voor de opleiding geslaagd. Squash Bond Nederland feliciteert alle geslaagde deelnemers!

Trainers & Coaches