Eredivisie

Kwartfinales Eredivisie Playoffs - de voorbeschouwing

09 april 2024 3 Minuten leestijd

Morgen gaan de kwartfinales van de playoffs van start! In de kwart- en halve finales worden er thuis- en uitwedstrijden gespeeld. Als eerste zullen Van Herk Squash Ridderkerk en Squash Apeldoorn een thuiswedstrijd spelen. Zij nemen het op tegen Houtrust Squash Wooncompany en Frans Otten Stadion. Wie heeft de meeste kans om deze eerste wedstrijd te winnen en zo een stap dichterbij de halve finales te zetten? Je leest het in de voorbeschouwing!

Morgen gaan de kwartfinales van de playoffs van start! In de kwart- en halve finales worden er thuis- en uitwedstrijden gespeeld. Als eerste zullen Van Herk Squash Ridderkerk en Squash Apeldoorn een thuiswedstrijd spelen. Zij nemen het op tegen Houtrust Squash Wooncompany en Frans Otten Stadion. De wedstrijden beginnen om 19:30 en zijn te volgen via het youtube kanaal 'Squashbond TV' of kom live squash kijken bij de clubs. Gratis toegang!

Wie heeft de meeste kans om deze eerste wedstrijd te winnen en zo een stap dichterbij de halve finales te zetten? Je leest het in de voorbeschouwing!

 

Kwartfinale #1 Van Herk Squash Ridderkerk vs. Houtrust Squash Wooncompany

Locatie: Squash Ridderkerk | Aanvang: 19:30

In Ridderkerk spelen Van Herk Squash Ridderkerk en Houtrust Squash Wooncompany tegen elkaar! De eerste kwartfinale wordt afgetrapt door de Nederlanders Mijs en Gerrits. Mijs won gisteren verrassend de eerste ronde van de 6K in Rotterdam, maar kan hij ook voor een verrassing zorgen tegen de jonge Gerrits, die tweede werd op het afgelopen NK? Hierna is het tijd voor de nummer 1-wedstrijd! De Indiase Mangaonkar neemt het op tegen de Spanjaard Pajares. Qua rankingverschil zou je denken dat Pajares duidelijk de betere speler is, maar toch voorspelt Squashlevels een nipte 3-2 overwinning voor de Spanjaard! Als laatste betreden de nummer 2-spelers de baan. De Duitser Rapp neemt het op tegen de Indiase Senthilkumar. Squashlevels voorspelt een overwinning voor Houtrust Squash Wooncompany! Of deze voorspelling ook juist is, zullen we morgen zien.

Opstelling

  1. Mahesh Mangaonkar (PSA-138) vs. Iker Pajares (PSA-19)
  2. Valentin Rapp (PSA-136) vs. Velavan Senthilkumar (PSA-57)
  3. Rene Mijs (PSA-429) vs. Sam Gerrits (PSA-235)

Scheidsrechter: Marco van den Berg

 

Kwartfinale #2 Squash Apeldoorn vs. Frans Otten Stadion

Locatie: Squash Apeldoorn | Aanvang: 19:30

De eerste ontmoeting tussen deze teams vindt plaats in Apeldoorn! Squash Apeldoorn mist een aantal topspelers, en gezien de opstellingen lijken ze een lastige avond tegemoet te gaan. Op positie 3 nemen de Nederlanders Igelbrink en Hofman het tegen elkaar op. Deze wedstrijd lijkt een overwinning voor Hofman te worden. Vervolgens is het tijd voor de nummer 1-wedstrijd, waar de Duitser Omlor (WR85) het opneemt tegen de Egyptenaar Soliman (WR12). Hoewel Squashlevels een 3-0 overwinning voor Soliman voorspelt, wordt verwacht dat Omlor zich niet zomaar gewonnen zal geven! Als laatste spelen Muhwati en Vargas tegen elkaar. Ook deze wedstrijd lijkt een overwinning voor de Amsterdammers te worden. Squashlevels voorspelt dan ook op alle fronten een overwinning voor Frans Otten Stadion! Zal Squash Apeldoorn echter voor een verrassing kunnen zorgen? Dat gaan we zien!

Opstelling

  1. Yannik Omlor (PSA-85) vs. Youssef Soliman (PSA-12)
  2. Blessing Muhwati (PSA-259) vs. Juan Carlos Vargas (PSA-44)
  3. Fabian Igelbrink (PSA-413) vs. Sebastiaan Hofman (PSA-183)
     

Scheidsrechter: Jos Aarts

 

Kom bij één van de clubs kijken, altijd gratis toegang en gegarandeerd topsquash (en gezelligheid).

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd, je kunt live mee kijken via het youtube kanaal 'Squashbond TV'. 

Eredivisie