NLTeam

Het EK landenteams begint morgen!

29 april 2024 1 Minuten leestijd

Vandaag zijn onze Nederlandse mannen en vrouwen vertrokken naar Zürich, Zwitserland. Morgen start het EK landenteams! Beide teams komen in actie in de Tweede Divisie en spelen eerst een poulefase. Lees meer over tegen welke landen onze Nederlandse teams in actie komen!

EK Landenteams in Zürich!

Vandaag zijn onze Nederlandse mannen en vrouwen vertrokken naar Zürich, Zwitserland. Morgen start het EK landenteams! Beide teams komen in actie in de Tweede Divisie en spelen eerst een poulefase. Lees meer over tegen welke landen onze Nederlandse teams in actie komen!

Onze Nederlandse mannen bevinden zich in Poule C en spelen in deze poulefase tegen België en Noorwegen. De Nederlandse vrouwen komen in actie in Poule B en spelen tegen Duitsland, Polen en Noorwegen! 


SCHEMA POULEFASE

Woensdag 

09:30 Nederland vs. Noorwegen (MANNEN)

13:30 Nederland vs. Polen (VROUWEN)

15:30 België vs. Nederland (MANNEN)

19:30 Duitsland vs. Nederland (VROUWEN)


Donderdag

13:30 Nederland vs. Noorwegen (VROUWEN)

 

Bekijk de poules via deze links:

Poule C Heren

Poule B Dames

 

Blijf up to date van het EK Landenteams via onze social media kanalen: Squash Bond Nederland. 

Elke dag publiceren we op squash.nl een dagoverzicht!

NLTeam