NLTeam

Bekendmaking teams Europese Team Kampioenschappen

05 april 2024 1 Minuten leestijd

1-4 mei is het EK landenteams in Zurich, Zwitserland. Beide teams zullen in de Tweede Divisie in actie komen. De coaches werden al bekendgemaakt, nu is het tijd voor de teams! *In willekeurige volgorde worden de teams bekendgemaakt*

1-4 mei is het EK landenteams in Zurich, Zwitserland. Beide teams zullen in de Tweede Divisie in actie komen. De coaches werden al bekendgemaakt, nu is het tijd voor de teams! *In willekeurige volgorde worden de teams bekendgemaakt*


De mannen

Piëdro Schweertman 

Sam Gerrits

Thijs Roukens

Sebastiaan Hofman

Guido Lindner

Stan Al


De vrouwen

Megan van Drongelen

Daniek Krukkert

Juliette Permentier

Gabi Fritsche

 

Squash Bond Nederland wenst beide teams ontzettend veel succes! 

NLTeam