Eredivisie

#2 KWARTFINALES EREDIVISIE PLAYOFFS - DE VOORBESCHOUWING

16 april 2024 3 Minuten leestijd

Morgen staat de tweede kwartfinale op de planning! Ditmaal ontvangen Houtrust Squash Wooncompany en Frans Otten Stadion de teams Van Herk Squash Ridderkerk en Squash Apeldoorn! Afgelopen week won Houtrust Squash met 7-3 van Squash Ridderkerk en won FOS met 9-1 van Squash Apeldoorn. Beide uitspelende teams hebben dus alle druk om te presteren morgen! Lees meer in de voorbeschouwing.

Morgen staat de tweede kwartfinale op de planning! Ditmaal ontvangen Houtrust Squash Wooncompany en Frans Otten Stadion de teams Van Herk Squash Ridderkerk en Squash Apeldoorn! Afgelopen week won Houtrust Squash met 7-3 van Squash Ridderkerk en won FOS met 9-1 van Squash Apeldoorn. Beide uitspelende teams hebben dus alle druk om te presteren morgen! Lees meer in de voorbeschouwing.


Houtrust Squash Wooncompany vs. Van Herk Squash Ridderkerk

Locatie: Houtrust Squash | Aanvang: 19:30

Afgelopen week won Houtrust de eerste ontmoeting met 7-3 en heeft dus in feite 4 games nodig om te winnen! De verrassing van de avond werd verzorgd door René Mijs, hij won 3/1 van Sam! Ook morgenavond trappen de twee Nederlandse toppers de avond af. Opnieuw is Sam de favoriet, maar kan Rene opnieuw voor een verrassing zorgen? De nummer 1-wedstrijd gaat tussen Perez en Mangaonkar. Perez staat 33 plekken hoger op de wereldranking, maar Squashlevels voorspelt een 3-1 overwinning voor Mangaonkar! Als laatste gaan Senthilkumar en Clain. Houtrust Squash-speler Senthilkumar wordt voorspeld om deze wedstrijd te winnen met 3-1. Het wordt een spannende avond in Den Haag!

Opstelling

  1. Ivan Perez (PSA-105) vs. Mahesh Mangaonkar (PSA-138)
  2. Velavan Senthilkumar (PSA-56) vs. Edwin Clain (PSA-81)
  3. Sam Gerrits (PSA-222) vs. Rene Mijs (PSA-380)

Scheidsrechter: Marco van den Berg

Frans Otten Stadion VS. Squash Apeldoorn

Locatie: Frans Otten Stadion | Aanvang: 19:30

Afgelopen week wonnen de Amsterdammers afgelopen week met 9-1 en hoeven ‘slechts’ 2 games te winnen om door te zijn naar de halve finales. Ook in Amsterdam wordt de avond afgetrapt door de twee Nederlandse spelers! Hofman speelt ditmaal tegen Andre Igelbrink (afgelopen week tegen zijn broer Fabian Igelbrink). Deze wedstrijd wordt een 3-0 overwinning voor Hofman voorspeld! Vervolgens gaan de nummers 1 het veld op, Abdel Meguid tegen Omlor. De Duitse Omlor staat 90 op de wereldranking, maar zal flink aan de bak moeten tegen Abdel Meguid. De Egyptenaar heeft het veel topspelers al moeilijk gemaakt en Squashlevels voorspelt een 3-2 overwinning voor de Egyptenaar. Als laatste gaan Vargas en Pezzota het veld op! Vargas heeft weinig wedstrijden gespeeld en de voorspelling is dan ook een 3-1 overwinning voor Pezzota. Of de Squashlevels-voorspellingen juist zijn, zullen we morgen zien!

  1. Omar Abdel Meguid (PSA-) vs. Yannik Omlor (PSA-90)
  2. Adres Vargas (PSA-) vs. Robertino Pezzota (PSA-285)
  3. Sebastiaan Hofman (PSA-185) vs. Andre Igelbrink (PSA-)

Scheidsrechter:Jos Aarts

 

Kom bij één van de clubs kijken, altijd gratis toegang en gegarandeerd topsquash (en gezelligheid).

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd, je kunt live mee kijken via het youtube kanaal 'Squashbond TV'. 

Eredivisie