Eredivisie

Voorbeschouwing heren eredivisie speelronde 8

12 maart 2024 4 Minuten leestijd

Tijd voor speelronde 8 van de heren! Met nog maar twee speelrondes te gaan tot de playoffs, strijden de teams om de laatste plekken. In Poule 1 heeft de huidige nummer 1, Amsterdam, deze ronde rust. De wedstrijden 'Meersquash vs. Grant Thornton Victoria en Van Herk Squash Ridderkerk vs. Rixax Squash Almere staan op de planning. In Poule 2 heeft Centre Squash Drachten, de huidige nummer 5, rust, terwijl 'Squash Apeldoorn vs. Dxfferent Squash Utrecht' en 'Houtrust Squash Wooncompany vs. Coulisse Twente' in actie komen. Het is zeker de moeite waard om live eredivisie wedstrijden bij te wonen bij een van de thuisspelende clubs! Altijd gratis toegang en gegarandeerd topsquash!

Tijd voor speelronde 8 van de heren! Met nog maar twee speelrondes te gaan tot de playoffs, strijden de teams om de laatste plekken. In Poule 1 heeft de huidige nummer 1, Amsterdam, deze ronde rust. De wedstrijden 'Meersquash vs. Grant Thornton Victoria en Van Herk Squash Ridderkerk vs. Rixax Squash Almere staan op de planning. In Poule 2 heeft Centre Squash Drachten, de huidige nummer 5, rust, terwijl 'Squash Apeldoorn vs. Dxfferent Squash Utrecht' en 'Houtrust Squash Wooncompany vs. Coulisse Twente' in actie komen.

Het is zeker de moeite waard om live eredivisie wedstrijden bij te wonen bij een van de thuisspelende clubs! Altijd gratis toegang en gegarandeerd topsquash!


POULE 1

‘Meersquash vs Grant Thornton Victoria

In Hoofddorp ontvangt 'Meersquash Victoria' morgenavond. 'Meersquash staat op de derde plaats, maar hun directe concurrent van Herk Squash Ridderkerk heeft een wedstrijd minder gespeeld. Victoria hoopt op een directe kwalificatie voor de halve finale, en de verwachting is dat deze speelronde hen zeker zal helpen. De avond wordt afgetrapt door Nederlandse teamlid Mols en Belgische kampioen Hapers. Vervolgens vindt een internationale ontmoeting plaats tussen Bryant en Bonmelais. Squashlevels voorspelt een 3-2 overwinning voor de Franse Bonmelais, maar hij zal flink aan de bak moeten tegen de jonge Bryant. Als laatste betreden oud Nederlands teamspeler Ravelli en meervoudig Nederlands kampioen Schweerman de baan. De voorspelling is een overwinning voor Victoria!


Opstelling

1. Johan Bryant (PSA-114) vs. Sebastien Bonmalais (PSA-33) 
2. Bart Ravelli (PSA-) vs. Piëdro Schweertman (PSA-) 
3. Hjalmer Mols (PSA-561) vs. Joeri Hapers (PSA-141) 

Scheidsrechter: Marco van den Berg

Van Herk Squash Ridderkerk vs. Rixax Squash Almere

De nummer 4 van de ranking Squash Ridderkerk ontvangt Squash Almere! Almere heeft geen zicht meer op de playoffs, maar Ridderkerk maakt nog steeds kans op een plek in de playoffs en stelt twee internationale spelers op! De avond wordt afgetrapt door nummers 3 Mijs en Patil, gevolgd door de nummer 1-wedstrijd Mangaonkar tegen Lindner zal beginnen. Als laatste gaan Rapp en Mubure de baan op. De verwachting is winst op alle plekken voor Squash Ridderkerk en wellicht een stapje dichterbij bij nummer 3!

Opstelling

1. Mahesh Mangaonkar (PSA-137) vs. Robert Lindner (PSA-542) 
2. Valentin Rapp (PSA-151) vs. Ishmael Mubure (PSA-) 
3. René Mijs (PSA-401) vs. Siddhant Patil (PSA-608) 

Scheidsrechter:Ton Mijs


POULE 2

Squash Apeldoorn vs. Dxfferent Squash Utrecht

Een directe strijd voor plek 3 in poule 2 staat morgen op het programma! Apeldoorn leidt met 9 punten voorsprong op Utrecht, en beide teams zullen ook in actie komen tijdens de laatste speelronde. Er staan fantastische wedstrijden op de planning. Op plek 3 beginnen de Nederlanders Igelbrink en Bharos. Vervolgens nemen de Egyptenaren Mosaad en el Sirty het tegen elkaar op. Squashlevels voorspelt een nipte 3-2 overwinning voor Mosaad, maar het zal spannend worden! Als laatste betreden de Engelsen Malik en Waller de baan. 

Het beloofd een spannende en lange avond te worden in Apeldoorn, met gegarandeerde topwedstrijden! 

Opstelling

1. Omar Mosaad (PSA-30) vs. Moustafe el Sirty (PSA-107) 
2. Perry Malik (PSA-75) vs. Adrian Waller (PSA-25) 
3. Andre Igelbrink (PSA-) vs. Roshan Bharos (PSA-) 

Scheidsrechter: Jos Aarts


Houtrust Squash Wooncompany vs. Coulisse Twente

De nummers 1 en 2 vann poule 2 hebben al een plek in de playoffs veiliggesteld, maar het belooft een mooie squashavond te worden. De Deen Houlburg begint de avond tegen ex-top 10 speler Anjema. Daarna maakt Mazen Hesham zijn debuut voor Coulisse Twente. De nummer 6 van de wereld neemt het op tegen de Spanjaard Perez. Als laatste neemt nummer 2 van Nederlands Gerrits het op tegen international Poleshchuk. 

De verwachting is dat Coulisse Twente deze ontmoeting zal winnen en hun voorsprong zal vergroten. 

Opstelling

1. Ivan Perez (PSA-97) vs. Mazen Hesham (PSA-6) 
2. Sam Gerrits (PSA-233) vs. Daniel Poleshchuk (PSA-68) 
3. Theis Houlberg (PSA-219) vs. Laurens Jan Anjema (PSA-) 

Scheidsrechter: Ash Patel

KIJK LIVE MORGENAVOND VANAF 19:30 VIA HET YOUTUBE KANAAL 'Squashbond TV'

Klik hier 

Eredivisie