Bondsbureau

Heb jij een passie voor sport en organiseren?

13 maart 2024 4 Minuten leestijd

Vacature medewerker Sport & Organisatie

Amstelveen | 0,6 FTE (24 uur)

SBN (Squash Bond Nederland) is hét startpunt en kenniscentrum voor iedereen die iets te maken heeft met de Squashsport in Nederland. SBN is verantwoordelijk voor de kwaliteit, de ontwikkeling en de organisatie van de gehele squashsport in Nederland. Samen groeien met squash, dat is ons doel. SBN doet dit o.a. door zich in te zetten op het gebied van top- en wedstrijdsport, opleidingen, opleidingen, ondersteuning aan squashcentra en verenigingen. We ontwikkelen producten en diensten en we organiseren diverse soorten (top)evenementen.

SBN heeft o.a. de ambitie om hoogwaardige sportevenementen te organiseren die uniek zijn en een meerwaarde bieden voor de squashsport zijn/haar partners en sponsoren. SBN wil de squashsport verder promoten onder bestaande en nieuwe squashers. Daarom is SBN op zoek naar een nieuwe Medewerker Sport & Organisatie.

Wat ga je doen?

Je bedient de squashsport rechtstreeks met jouw werk door wensen van leden om te zetten in acties. Dit doe je in teamverband, waarbij je collega’s ondersteunt en zelfstandig als projectverantwoordelijke. Je bent een spil in de uitvoering van evenementen, opleidingen, pr-campagnes en de uitzending van nationale teams. De werkzaamheden zijn gevarieerd in onderwerp en complexiteit. Er wordt van je verwacht dat je direct contact hebt met (branche)leden, spelers, trainers, scheidsrechters en organisaties met een rol in de sport.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een ondernemende sportliefhebber en gewend zelf initiatief te nemen, kan je goed inleven in de verschillende perspectieven van commerciële en maatschappelijke belangen. Communicatief vaardig zijn een must en je weet het overzicht bij verschillende werkzaamheden goed te behouden. 

Ons wensenlijstje:

·        Afgeronde MBO of HBO opleiding

·        Enkele jaren organisatorische/ projectmatige ervaring

·        Goede communicatieve vaardigheden

·        Proactieve teamspeler

·        Sterke affiniteit met de (squash)sport

Wat bieden wij jou?

·        Een uitdagende functie met voldoende ruimte om je te ontwikkelen

·        Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken

·        Alle voordelen van de CAO Sport zoals een goede pensioenopbouw, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en eindejaarsuitkering.

·        Een salaris ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sport

·        Uitbreiding van je uren is afhankelijk van financiële ontwikkelingen

·        Een laptop en telefoon van de zaak

·        Medewerkerskorting op squashartikelen

·        Leuke extra’s zoals de mogelijkheid om squashwedstrijden/-toernooien te bezoeken.

Het team en de werkomgeving

Het team bestaat uit 5 enthousiaste collega’s waarmee je nauw samenwerkt in de uitvoering van een divers takenpakket in onze compacte organisatie. Het kantoor van SBN is gehuisvest in Amstelveen binnen het kantoor van de KNLTB, waardoor je in dé racketsport omgeving van Nederland terecht komt. Je collega’s zijn sportfanaten (we hopen dat jij dit ook bent), hebben een enorme passie, drive en motivatie om squash voor ca. 300 aanbieders en een kwart miljoen squashers nóg leuker te maken.

Enthousiast geworden?

Dan zouden we het leuk vinden als je solliciteert! We ontvangen graag je motivatie waarom jij geschikt bent en waarom je graag bij SBN wilt werken. Daarnaast ontvangen we graag jouw cv om te zien welke ervaring je al hebt opgedaan. Kijk ook nog even op onze site www.squash.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Mocht je meer informatie willen over de vacature of de organisatie dan kan je hierover contact opnemen met de directeur van SBN, Arjan Janssen te bereiken op 088- 1302778. Je sollicitatie en motivatie kan je sturen aan vacature@squashbond.nl.

De vacature staat open tot 22 maart, waarna de gesprekken zullen starten.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Bondsbureau SBN - Algemeen