Trainers & Coaches

Train de trainer

07 februari 2024 1 Minuten leestijd

Dat je kansen in het leven moet benutten, weten we allemaal. Maar hoe creëer je ze?

Beste trainers, sterren, spelers en speelsters van het NK 2024!

Hoe maak je een gameplan? Hoe analyseer je een speler of ster? Waar begin je? Hoe kom je tot een juiste diagnose? Hoe train je mentaal, technisch, tactisch? Waar bestaat techniek uit? Wat zijn niveau bepalende factoren? Hoe pas je die toe in een training? En wat doe jij als trainer? Wat is gewenst en wat juist niet? Natuurlijk heb je gevraagd aan de speler of speelster hoe ze gecoacht wil worden. Of toch niet.

Zelf zijn we, vol passie, bereid om onze kennis te delen, met experts en top spelers/sterren ter ondersteuning. We nodigen spelers en vooral trainers uit om tijdens het NK even langs te komen om deel te nemen aan een sessie waar we bovenstaande toelichten en zo willen komen tot een platform voor coaches waar we kennis kunnen delen, ook jouw kennis!

Wanneer: vrijdag 9 februari om 20.00 uur en zaterdag 10 februari om 11.00 uur. 

Waar: Frans Otten Stadion Amsterdam

Onder leiding van: Alex Kramer & Kim van den Bosch

Trainers & Coaches