Eredivisie

Speelronde 8, voorbeschouwing SBN Heren Eredivisie

28 februari 2024 3 Minuten leestijd

De Heren Eredivisie gaat vanavond verder met speelronde 8. Langzamerhand wordt duidelijk welke ploegen de play-offs gaan halen en welke ploegen afhaken. Bekijk hieronder welke ploegen tegen elkaar strijden!

De Heren Eredivisie gaat vanavond verder met speelronde 8. Langzamerhand wordt duidelijk welke ploegen de play-offs gaan halen en welke ploegen afhaken. Bekijk hieronder welke ploegen tegen elkaar strijden!

POULE 1:
Rixax Squash Almere vs. 'MeerSquash Hoofddorp
In Almere strijden de nummer vier en vijf van Poule A tegen elkaar. 'MeerSquash, op de vierde plaats, heeft nog een kleine kans op de play-offs, maar deze is niet in eigen hand. Door vanavond de volle buit te pakken, kunnen ze de druk wel opvoeren! In de eerste helft behaalde Rixax Squash Almere geen games met dezelfde opstelling als vanavond. Kan de ploeg van Thony Schwab dit vanavond in eigen huis wel doen?

Opstelling:
Robert Lindner (PSA-509) vs. Rory Stewart (PSA-46) 
Radu Pena (PSA-313) vs. Bart Ravelli (PSA-)
Ishmael Mubure (PSA-) vs. Hjalmer Mols (PSA-547)
Scheidsrechter: Ricardo Vossen 

 

Frans Otten Stadion Amsterdam vs. Van Herk Vastgoed/Squash Ridderkerk
De nummer twee en drie van Poule A spelen vanavond voor meer zekerheid om de play-offs te behalen. Beide teams spelen daarom ook met een sterke opstelling. Thuisploeg Frans Otten Stadion Amsterdam heeft volgens de ranking een voordeel, maar kunnen zij ook de winst pakken?

Opstelling:
Youssef Soliman (PSA-12) vs. Lucas Serme (PSA-56)
Juan Camilo Vargas (PSA-43) vs. Valentin Rapp (PSA-159)
Andrew Widdison (PSA-) vs. Rene Mijs (PSA-) 
Scheidsrechter: Marco van den Berg

 

POULE 2:
Dxfferent Squash Utrecht vs. Houtrust Squash 
In Poule B staan de nummers één en twee ver voor op de rest en zijn ze zo goed als zeker van de play-offs. Het laatste ticket voor de play-offs ligt nog open, waarbij de huidige nummer drie, Squash Apeldoorn, in de nek wordt gehijgd door Dxfferent Squash Utrecht. De thuisploeg lijkt vanavond in het voordeel te zijn om de volle buit te pakken, aangezien de bezoekers al zo goed als zeker zijn en enkele spelers missen.

Opstelling:
Adrian Waller (PSA-26) vs. Iker Pajares (PSA-18) 
Mason Smales (PSA-258) vs. Arno Diekman (PSA-392)
Niels Hoevenaars (PSA-) vs. Rishi Ramnatshing (PSA-)
Scheidsrechter: Ash Patel

 

Centre Squash Drachten vs. Squash Apeldoorn
In het noorden spelen de Drachtenaren tegen Squash Apeldoorn. Hoewel de thuisploeg onderaan staat, willen ze natuurlijk thuis laten zien wat ze waard zijn! Op papier wordt het vooral spannend op positie drie. Kan de thuisploeg ook de winst pakken op andere posities?

Opstelling:
Viktor Byrtus (PSA-81) vs. Yahya Elnawasany (PSA-34)
Thijs Roukens (PSA-) vs. Yannik Omlor (PSA-80)
Lowie Delbeke (PSA-251) vs. Andre Igelbrink (PSA-) 
Scheidsrechter: Jos Aarts 

 

Bekijk alle wedstrijden live via onze livestream! 

Eredivisie