Wedstrijdsport

Schrijf je in! SquashLife Tour Squash Utrecht op 2 maart!

20 februari 2024 1 Minuten leestijd

Op zaterdag 2 maart vindt de volgende ronde van SquashLife Tour plaats bij Squash Utrecht. Met al ruim 70 spelers op de lijst bij het amateurtoernooi belooft het nu al een gezellige dag te worden

Op zaterdag 2 maart staat de volgende etappe van de SquashLife Tour gepland bij Squash Utrecht. Met al meer dan 70 deelnemers ingeschreven voor het amateurtoernooi belooft het een levendige dag te worden.

Naast het amateurtoernooi zal er ook een PSA-toernooi plaatsvinden, met dit keer ook een damescategorie naast de mannen. De deelnemers komen uit diverse landen, waaronder Italiƫ, Spanje, Polen, Engeland, en uiteraard zullen er ook topspelers uit Nederland aanwezig zijn. Onder de deelneemsters in de damescategorie staat onder andere de Nederlandse kampioene Renske Huntelaar op de lijst.

Clubspelers kunnen zich ook voor deze editie inschrijven in hun eigen categorie, zowel bij de heren als bij de dames. Inschrijven is mogelijk via de volgende link! Mis het niet en zorg dat je erbij bent.

Wedstrijdsport