Masters

Trainigsmiddag Masters bij Dunlop Pre Nationals Amsterdam

17 januari 2024 1 Minuten leestijd

Op zondag 28 januari organiseert Squash Bond Nederland in samenwerking met het Frans Otten Stadion Amsterdam een trainingsmiddag voor Masters. In aanloop naar het WK Masters 2024 wil de SBN vaker trainingsmiddagen organiseren om zo een grote groep bij één te krijgen die deelneemt aan het WK. 

Op zondag 28 januari organiseert Squash Bond Nederland in samenwerking met het Frans Otten Stadion Amsterdam een trainingsmiddag voor Masters. In aanloop naar het WK Masters 2024 wil de SBN vaker trainingsmiddagen organiseren om zo een grote groep bij één te krijgen die deelneemt aan het WK. 

De eerste trainingsmiddag vind plaats tijdens de Dunlop Pre Nationals PSA. De training vind plaats van 13:00 uur tot 15:00 uur. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een kop koffie met een verse koek. Na afloop kan iedereen plaatsnemen op de tribune om te genieten van de dames en heren finale van de PSA. Deelname kost 10 euro! Inschrijven kan via deze link! 

 

Masters