Wedstrijdsport

Renske en Sean winnen Dunlop PRE Nationals PSA

28 januari 2024 1 Minuten leestijd

Renske Huntelaar en Sean Conroy zijn winnaar geworden van het Dunlop PRE Nationals PSA toernooi.

PSA dames finale

De dames, Renske Huntelaar en Emilia Korhonen, maakten er met 3-2 een spannende wedstrijd van. Het Nederlandse talent van 15 jaar bewijst prima mee te kunnen op het hoogste dames niveau. Zij is voor het NK een niet te onderschatten tegenstandster.  

Bij de heren is de partij overtuigend met 3-0 gewonnen door Sean Conroy en verwees daarmee Sam Gerrits naar de tweede plaats.

Met een grote vertegenwoordiging van Nederlandse spelers is dit toernooi een goede voorbereiding op het NK Squash dat van 8 tot en met 11 februari. Je bent van harte welkom om te komen kijken bij het Frans Otten Stadion in Amsterdam.

Wedstrijdsport Toernooi