Bondsbureau

Prescilla Roos vertrekt bij de SBN

12 januari 2024 1 Minuten leestijd

Prescilla Roos is per januari 2024 gestopt met haar werk bij Squash Bond Nederland. De afgelopen periode heeft Prescilla een veelheid aan taken vervult, waaronder die van Competitieleider.

Prescilla Roos begon 1 maart 2023 op tijdelijke basis om de personeelsbezetting op pijl te houden. Wat begon met 8 uur per week groeide uit tot 26 uur per week. In alles wat in deze periode op haar afkwam was het goed laten verlopen van alle competities, haar voornaamste taak. Nu is voor haar de tijd gekomen om afstand te nemen en uit te kijken naar nieuwe uitdagingen.

De taak van competitieleider draagt Prescilla per direct over aan Donny van Hal.

Bondsdirecteur Arjan Janssen, over het vertrek van Prescilla: ‘’Via deze weg wil ik namens het team (bondsbureau en bestuur) en de squash community Prescilla enorm bedanken voor haar inzet voor de squashsport. Ze heeft in de periode van personeelswisselingen en bestuurswisseling er soms letterlijk alleen voor gestaan. Dank voor je onverzettelijkheid in die moeilijke tijd. 

Prescilla, "heel veel succes met de nieuwe dingen die op je pad gaan komen.”

Bondsbureau