Jeugd

NK Jeugd alleen op zondag! Schrijf je ook in!

10 januari 2024 1 Minuten leestijd

Op zondag 21 januari vind het NK Jeugd 2024 plaats bij Victoria Squash Rotterdam. Normaal gesproken word het NK over twee dagen gehouden, maar met de beslissing om het toernooi over één dag te spelen hoopt de organisatie meer spelers aan te moedigen om mee te doen. 

Op zondag 21 januari vind het NK Jeugd 2024 plaats bij Victoria Squash Rotterdam. Normaal gesproken word het NK over twee dagen gehouden, maar met de beslissing om het toernooi over één dag te spelen hoopt de organisatie meer spelers aan te moedigen om mee te doen. 

Nieuw dit jaar is dat iedereen kans maakt op een prijs. Naast de Nationale Titels en prijzen die verdeeld worden kan je dit jaar kans maken op de Fair Play Award. Degene die zich het sportiefst gedraagt op en naast de baan en diegene die zich laat zien op een positieven manier maakt kans op een leuke prijs! 

Kom jij strijden op zondag 21 januari in Rotterdam? Geef je snel op via deze link en zorg dat je erbij bent. Al bijna 50 kinderen gingen jouw voor en dit wil jij niet missen! 

Jeugd