Bondsbureau

Milou van der Heijden stopt per direct bij Squash Bond Nederland

18 januari 2024 1 Minuten leestijd

Milou van der Heijden legt om persoonlijke redenen per direct haar taken neer als Bondscoach en Topsport coördinator.

Milou vervulde in haar rol als Topsportcoördinator en Bondscoach dames en junioren een belangrijke rol in de wedstrijdsport en uitzending van nationale teams. Een rol waar zij veel energie in stak en veel plezier aan beleefde. 

Arjan Janssen over het vertrek van Milou: "Milou haar ervaring als speelster is van grote waarde in haar rol als Bondscoach en Topsport coördinator. Zij weet wat het inhoudt om op topniveau te presteren en hoe de weg naar succes bewandeld wordt. Milou is erg gemotiveerd om haar kennis te delen en (jeugd)spelers naar een hoger niveau te brengen. Binnen het begeleidingsteam gaan we Milou haar betrokkenheid en expertise missen". 

Sipke Wiersma zal voor de komende tijde de taken als Topsportcoördinator waarnemen. Over de invulling van het Bondscoachschap wordt met de Atletenvertegenwoordiging besproken welk traject hierin wordt gevolgd. 

Bondsbureau