Overig

Adri van Noort Award, geef iemand op!

02 januari 2024 1 Minuten leestijd

Squashclubs, bestuurders en squashers opgelet! Jaarlijks wordt er tijdens het NK Squash aandacht gevraagd voor diverse awards waaronder de Adri van Noort Award voor vrijwilliger van het jaar.

Weet jij iemand die een ongekende passie heeft voor de squashsport en zich in 2023 verdienstelijk heeft gemaakt en wil jij diegene nu nomineren? Dat kan.  


De vrijwilliger van het jaar is namelijk een squashliefhebber die een langere periode uitzonderlijke verdiensten voor de squashsport in Nederland heeft (gehad) door: 
- het inspireren van de squashwereld op verscheidene vlakken
- het op een bijzondere wijze de squashsport in Nederland of internationaal op de kaart te zetten
- nuttig en lofwaardig optreden ten behoeve van de squashsport in het algemeen en de squashsport in Nederland in het bijzonder


Voor de bepaling van de Adri van Noort award zal een samengestelde commissie zich buigen over de ingezonden aanmeldingen. Uit de aanmeldingen worden op basis van bovengenoemde criteria 5 dagen voor de finaledag van het NK drie vrijwilligers genomineerd. Op de finale dag (11 februari) van het NK wordt de winnaar voor de prijsuitreiking bekend gemaakt en fysiek de prijs overhandigd. 


Dus wil jij jouw vrijwilliger in het zonnetje zetten? Dan kan dat met begeleidende motivatie tot maandag 29 januari 18:00 via events@squashbond.nl 

Overig