Eredivisie

Voorbeschouwing dames Eredivisie (speelronde 5)

19 december 2023 2 Minuten leestijd

Ronde 5 van de dames Eredivisie lijkt voorspelbaar maar kan grote gevolgen hebben. Lees hier de voorbeschouwing.

Grant Thornton Victoria - 'Meersquash


Eerst is er de wedstrijd tussen Grant Thornton Victoria Rotterdam en 'Meersquash. Victoria is het aan haar stand als koploper verplicht de talentenformatie uit Hoofddorp met een maximaal verschil naar huis te sturen en lijkt met Torrie Malik, Fleur Maas en Juliette Permentier niets aan het toeval over te laten.

1. Torrie Malik - Renske Huntelaar
2. Fleur Maas - Gabi Fritsche
3. Juliëtte Permentier - Elcke Mols

scheidsrechter: Ton Mijs

 

 

 

Frans Otten Stadion - RIXAX Almere


In de tweede wedstrijd krijgt Frans Otten Stadion in de wedstrijd tegen RIXAX Almere een ideale kans om weer aansluiting te vinden met de top van de competitie en is op alle posities dan ook sterker bezet dan de tegenstander.

1. Tessa ter Sluis - Daniek Krukkert
2.  Victoria Leow - Brenda Sariowan
3.  Suzanne Peters - Georgette Boele

scheidsrechter: Ricardo Vossen

 

Squashtime - KPI Squash Utrecht


Kers op de taart van de avond is dan de wedstrijd tussen Squashtime en Squash Utrecht. Beide teams zullen in de buurt van Grant Thornton Victoria willen blijven, maar beide teams kunnen zomaar worden ingehaald door Frans Otten Stadion. Dat zorgt voor kwalitatief hoogstaande clash waar niet op voorhand een winnaar van is aan te wijzen.
Match of the day is die tussen Saskia Beinhard en Alicia Mead. Daar de eerste wedstrijd waarschijnlijk gewonnen zal worden door Utrecht, is een overwinning van Beinhard van levensbelang. Alle reden om te kijken dus!

1. Saskia Beinhard - Alicia Mead
2. Milou van der Heijden - Katerina Tycova
3. Petra Smits - Megan van Drongelen

scheidsrechter: Rick Overdijk

Eredivisie