Eredivisie

Voorbeschouwing dames Eredivisie speelronde 4

11 december 2023 2 Minuten leestijd

De vierde ronde van de dames Eredivisie zou op de baan en in de ranglijst wel eens kunnen uitdraaien op een zeer interessante avond. Lees hier de voorbeschouwing voor de dames Eredivisie speelronde 4

'Meersquash - RIXAX Almere

Te beginnen in de wedstrijd tussen de nummers 5 en 6, 'Meersquash, en RIXAX Almere. Als de talentenfabriek uit Hoofddorp een goede avond heeft tegen het team van manager Schwab, zouden zij aansluiting vinden bij de top-4, dus er staat wat op het spel. RIXAX Almere is echter allesbehalve kansloos en kan nog wel eens roet in het eten gooien.

1. Renske Huntelaar - Daniek Krukkert

2. Gabi Fritsche - Annamaria Machalova

3. Elcke Mols - Brenda Sariowan

Scheidsrechter: Marco van den Berg

 

KPI Squash Utrecht - Frans Otten Stadion

Nummer 2 van de poule, KPI Squash Utrecht, ontvangt Frans Otten Stadion en lijkt met onder andere Sarah Jane Perry een aanval te willen doen op de toppositie, maar staat tegenover een sterke tegenstander. Frans Otten Stadion heeft ook zijn zinnen gezet op de landstitel en zal alles op alles zetten voor een overwinning.

1. Sarah Jane Perry - Millie Tomlinson

2. Kiera Marshall - Tessa ter Sluis

3. Megan van Drongelen - Victoria Leow

Scheidsrechter: Ton Mijs

 

Squashtime - Grant Thornton Victoria

De laatste wedstrijd van de avond vindt plaats tussen Squashtime en koploper Grant Thornton Victoria. Victoria heeft de betere kaart in handen, maar het verschil is niet groot én speelt in het hol van de leeuwinnen. Bij verlies zou Victoria zomaar de koppositie kunnen verliezen…

1. Saskia Beinhard - Fleur Maas

2. Milou van der Heijden - Nadia Pfister

3. Nikki van der Heijden - Juliette Permentier

scheidsrechter: Rick Overdijk

Eredivisie