Wedstrijdsport

Inschrijving Dunlop Pre Nationals en PSA open!

08 december 2023 1 Minuten leestijd

De inschrijving van de Dunlop Pre Nationals en de PSA voor Heren en Dames is geopend! Het jaarlijkse toernooi wat in het teken staat van de voorbereiding op het NK Squash is terug op de kalender! Ook dit jaar verwelkomt het Frans Otten Stadion in Amsterdam ons. 

De inschrijving van de Dunlop Pre Nationals en de PSA voor Heren en Dames is geopend! Het jaarlijkse toernooi wat in het teken staat van de voorbereiding op het NK Squash is terug op de kalender! Ook dit jaar verwelkomt het Frans Otten Stadion in Amsterdam ons. 

Ook dit jaar kan je je inschrijven bij de heren of dames en word er na het inschrijven poules van 8 gemaakt op iedereens niveau! Er worden drie wedstrijden gespeeld waarvan de eerste twee best off three games zijn. De laatste ronde is best off five games en het toernooi duurt een dagdeel. 

Ook word er een PSA toernooi gespeeld bij zowel de Heren als de Dames. Beide categorieën kennen een prijzenpot van 1K. Wil jij meedoen aan dit toernooi en kijken bij de profspelers? Schrijf je dan hier in! 

 

De overige events waar je je voor in kan schrijven zijn: 

 

Schrijf je snel in voor alle events en doe mee! 

Wedstrijdsport