Jeugd

Drukke TMG Kersteditie bij 'MeerSquash

19 december 2023 3 Minuten leestijd

Afgelopen weekend vond bij 'MeerSquash de TMG Kersteditie plaats. Het derde toernooi van dit seizoen werd druk bezocht, met maar liefst 70 spelers begonnen zondagochtend vroeg de eerste wedstrijden. Naast alle wedstrijden die gespeeld werden kwam ook de kerstman langs en werden er lekkere oliebollen uitgedeeld. Ook kwam de nieuwe TMG Mascotte langs! Weet jij nog een leuke naam voor onze mascotte? Mail naar tmg@squashbond.nl. 

Afgelopen weekend vond bij 'MeerSquash de TMG Kersteditie plaats. Het derde toernooi van dit seizoen werd druk bezocht, met maar liefst 70 spelers begonnen zondagochtend vroeg de eerste wedstrijden. Naast alle wedstrijden die gespeeld werden kwam ook de kerstman langs en werden er lekkere oliebollen uitgedeeld. Ook kwam de nieuwe TMG Mascotte langs! Weet jij nog een leuke naam voor onze mascotte? Mail naar tmg@squashbond.nl. 

Bij de Rookies deden liefst 20 spelers mee, de plate werd daarbij gewonnen door Hillegommer Tim Mooijman. Die zijn eerste wedstrijd verloor maar hierna zijn twee andere wedstrijden wist te winnen. In het hoofdschema was het Don-Xavie Kotzebue die het brons wist te winnen, het zilver ging naar 'MeerSquasher Thomas van der Linden en het goud ging mee met Jenson Meijer. 

Bij de Advanced was het Matisse Bakker die overtuigend de titel wist te pakken, hij verloor in zijn kwartfinale één game en wist zijn halve finale en finale foutloos te winnen. In de finale was hij te sterk voor Joris Willems die met het zilver naar huis ging. Iason Bardis pakte het brons! De plate ging naar Milan Vink. 

Bij de SubTop was het Max Planque die zonder game verlies het toernooi op zijn naam wist te schrijven in de finale won hij van Tony Barlow die knap de finale behaalde maar genoegen moest nemen met het zilver. Derde werd Jack Nicholls en de plate werd gewonnen door Stijn Bijlsma. 

Bij de Top ging de plate naar Faber de Koning die met 3-2 wist te winnen van Kevin Poels. Het brons ging naar Samuel Kamphuys die in de halve finale nipt ten onder ging, maar zich wist te herpakken om de strijd voor het brons. In de finale was het Tim Veen die met 3-1 te sterk was voor Max Berntsen. 

Bij de Elite was het Yago Origel Koers die met de plate winst naar huis ging. Het brons werd gewonnen door Levi Visser. De finale werd een spannende wedstrijd waarbij Renske Huntelaar een 2-0 voorsprong wist te pakken, maar Drachtenaar Quinten van Es liet het er niet bij zitten en wist de partij te keren en 3-2 te winnen. 

Wij bedanken alle kinderen en ouders voor een fantastische dag en wensen iedereen alvast fijne kerstdagen en een goed uiteinde toe! 

Wij hopen alle kinderen weer te zien bij het volgende grote jeugd event het NK Squash in Rotterdam op 20 en 21 januari. Inschrijven kan via deze link. 

Het volgende TMG toernooi vind plaats in Drachten op 4 februari, ook voor dit toernooi kan je je inschrijven! 

Jeugd