Jeugd

Succesvolle tweede editie TMG

14 november 2023 2 Minuten leestijd

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een spannende stop op de TMG junior tour! Dit keer waren we te gast bij All-Inn Squash Utrecht, waar de gezelligheid vanaf spatte. Met maar liefst 58 deelnemers was het een groot succes.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een spannende stop op de TMG junior tour! Dit keer waren we te gast bij All-Inn Squash Utrecht, waar de gezelligheid vanaf spatte. Met maar liefst 58 deelnemers was het een groot succes.


In de Rookie-categorie wist Stefan de Vries uit Drachten de overwinning binnen te slepen in een zinderende finale tegen Jeson Meijer uit Almere. Bij de Advanced ging Iason Bardis uit Drachten er met de winst vandoor na een zenuwslopende wedstrijd van maar liefst 45 minuten tegen clubgenoot Noah Wiersma.


En ook in de Subtop categorie was Drachten aan het feesten, met Haliem Aksar die de finale won van nieuwkomer Max Planqué uit Den Haag. Maar het meest verrassend was toch wel Max Bernstsen uit Almere, die vorig toernooi nog in de Subtop speelde maar nu direct als winnaar uit de bus kwam in de Top-categorie!


En last but not least, in de Elite-categorie mocht Levi Visser uit Heemskerk trots zijn beker omhoog houden na een overwinning in de finale tegen Elcke Mols uit Hoofddorp. Helaas moest Elcke in game 1 opgeven vanwege een blessure, maar dat deed niets af aan Levi's prestatie.


Wat een geweldig weekend vol squashplezier en spannende wedstrijden! We kijken alweer uit naar de volgende stop op de TMG junior tour. 

Jeugd