Algemeen

Save the date: ALV 2 december 2023

10 november 2023 1 Minuten leestijd

Op zaterdag 2 december 2023 aanstaande wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit bij het Frans Otten Stadion in Amsterdam, om op zaterdag 2 december 2023 deel te nemen aan de fysieke Algemene Leden Vergadering. Tijdens deze ALV wordt er een toelichting gegeven op de huidige ontwikkeling van SBN. De agenda van de ALV in de loop van november gepubliceerd.

Op zaterdag 2 december 2023 aanstaande wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden van Squash Bond Nederland. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit bij het Frans Otten Stadion in Amsterdam, om op zaterdag 2 december 2023 deel te nemen aan de fysieke Algemene Leden Vergadering. Tijdens deze ALV wordt er een toelichting gegeven op de huidige ontwikkeling van SBN. De agenda van de ALV in de loop van november gepubliceerd.

 

Locatie: Frans Otten Stadion Amsterdam
Datum: Zaterdag 2 december 2023
Tijd: 11:00 tot 12:30

Algemeen