Dames

Ladies Tour te gast bij Squash Almere

29 november 2023 1 Minuten leestijd

Zondag werd de dames gezelligheidstour gastvrij ontvangen bij Squash Almere. In totaal speelden 8 dames van 5 verschillende squashclubs een mini-toernooi.

Zondag werd de dames gezelligheidstour gastvrij ontvangen bij Squash Almere. In totaal speelden 8 dames van 5 verschillende squashclubs een mini-toernooi. Eerst een poule-fase met korte potjes, gevolgd door kruisfinales voor plaatsen 1-4 in de A en in de B. Dat alles wel in de gezelligheidstour ‘spirit’, dus met ruimte voor rustig opstarten met cappuccino, een tafel vol chocolade en pepernoten voor tussen de wedstrijden, maar toch fanatiek op de baan. De ludieke Kerst-prijzen gingen naar winnares Dide Renes in de A en 2e runner-up Betty Hoogervorst. In de B won Georgette Boele de finale van Ellen de Haas. Een toernooi bij Thony Schwab is niet compleet zonder verloting, dus kon er vervolgens nog gegrabbeld worden in de lotenbak, en daarna in de borrelschaal!

De volgende editie van de dames gezelligheidstour is nog niet gepland. Hou de socials in de gaten voor de nieuwe datum! Wil je de dames tour een keer bij jouw club organiseren? Laat het ons weten! Donny@squashbond.nl