Wedstrijdsport

Geslaagde en gezellige regio tour in Warmond

13 november 2023 2 Minuten leestijd

Robert Lindner (huidig Nederlands jeugdkampioen <17 uit Almere) legde op indrukwekkende wijze beslag op de winst in de heren A categorie door al zijn wedstrijden zonder gameverlies te winnen. Donny van Hal kwam in de finale in de eerste game nog wel dicht bij gamewinst, maar het werd 12/10, 11/7, 11/8. Warmonds clubkampioen Robin van der Zwan schakelde in de eerste ronde verrassend met 3-0 Hernan Guidi uit, moest zijn meerdere erkennen in Lindner, en pakte uiteindelijk het brons na een spannende vijfsetter tegen Christophe Keteleer.

Robert Lindner (huidig Nederlands jeugdkampioen <17 uit Almere) legde op indrukwekkende wijze beslag op de winst in de heren A categorie door al zijn wedstrijden zonder gameverlies te winnen. Donny van Hal kwam in de finale in de eerste game nog wel dicht bij gamewinst, maar het werd 12/10, 11/7, 11/8. Warmonds clubkampioen Robin van der Zwan schakelde in de eerste ronde verrassend met 3-0 Hernan Guidi uit, moest zijn meerdere erkennen in Lindner, en pakte uiteindelijk het brons na een spannende vijfsetter tegen Christophe Keteleer.


De dames A categorie werd gespeeld in een poule, waarbij Nathalie Amador de Vries al haar tegenstandsters wist te verslaan en de toernooiwinst pakte. Frappant genoeg was het Hillegoms
Yvette Kooijman die als enige een game tegen Nathalie wist te winnen, maar zelf buiten het podium eindigde. Zilver was er voor Marije van der Jagt, en brons voor Clarissa Kleinhuis.

In de heren B categorie was Haarlems Mark Arntzenius oppermachtig. Zonder gameverlies sloeg hij zich naar de titel. In de finale ging dat ten koste van Warmonds routinier Cees Brama, die in de halve finale clubgenoot Yves Levillain wist te verslaan.

Yves leverde een spannende strijd om het brons tegen Hillegoms Dennis van der Slot, waarbij de winst na vijf sets naar Dennis ging.

Hoeman Pahlavan Bagheri, de uiteindelijke winnaar in de heren C, was in de eerste ronde al bijna uitgeschakeld in een zinderende wedstrijd tegen Rogier Scheele waarbij de score meermaals in dubbele cijfers eindigde. In de finale tegen Lap-Man Wong wist Hoeman een 0-2 achterstand om te zetten in 3-2 winst. Mart Juijn pakte het brons. Warmonds Peter Krul en Sandor Losecaat Van Nouhuys troffen elkaar in de strijd om de vijfde plaats, die door Peter werd gewonnen.


Kersvers Bondsdirecteur Arjan Janssen richtte tijdens de prijsuitreiking een dankwoord aan Dekker Warmond en de vereniging voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de squashbanen. Na afloop van het toernooi werden diverse spelers gespot bij de minigolf en op de bowlingbaan waar verder werd gewerkt aan het balgevoel.

Wedstrijdsport