Trainers & Coaches

WFS Level 3 training cursus komt naar Nederland

25 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Van 4 tot en met 9 juni 2024 komt de opleiding van Level 3 topsportcoach naar Nederland. Deze cursus is door onze trainerscommissie naar Nederland gehaald om trainers de kans te bieden weer een stapje hogerop te komen. Bij de Level 3 cursus train je meer richting topsportcoach en kan jij bijvoorbeeld bondscoach worden met deze papieren.

Van 4 tot en met 9 juni 2024 komt de opleiding van Level 3 topsportcoach naar Nederland. Deze cursus is door onze trainerscommissie naar Nederland gehaald om trainers de kans te bieden weer een stapje hogerop te komen. Bij de Level 3 cursus train je meer richting topsportcoach en kan jij bijvoorbeeld bondscoach worden met deze papieren.

 

De cursus gaat plaatsvinden bij Squash Apeldoorn en is voor iedereen bedoelt die al een level 2 coaching papieren heeft. De inschrijving gaat binnenkort open via deze link. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag via info@squashbond.nl

Trainers & Coaches