Wedstrijdsport

Tweede ronde SquashLife Tour bij Squash Delft

25 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Het tweede toernooi van de SquashLife Tour staat op 9 december alweer op de agenda. Dit keer gaan ze langs bij Squash Delft. Naast het reguliere toernooi op zaterdag 9 december wordt er ook een PSA Toernooi gespeeld op 8 december en 9 december. Na een succesvol eerste toernooi bij Squash Hillegom waar ruim 80 spelers aanwezig waren hoopt de organisatie nu weer op een groot succes en het aantal te evenaren. Inschrijven kan via deze link, zorg dat je erbij bent!

Het tweede toernooi van de SquashLife Tour staat op 9 december alweer op de agenda. Dit keer gaan ze langs bij Squash Delft. Naast het reguliere toernooi op zaterdag 9 december wordt er ook een PSA Toernooi gespeeld op 8 december en 9 december. Na een succesvol eerste toernooi bij Squash Hillegom waar ruim 80 spelers aanwezig waren hoopt de organisatie nu weer op een groot succes en het aantal te evenaren. Inschrijven kan via deze link, zorg dat je erbij bent!

Wedstrijdsport