Jeugd

TMG Junior Squash Series gaat langs bij All Inn Squash Utrecht

25 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Na een succesvolle eerste TMG Grand Opening bij Victoria Squash Rotterdam met bijna 60 jeugdspelers gaat de jeugdtour nu langs bij All Inn Squash in Utrecht voor de tweede ronde. Ook dit toernooi kan je je inschrijven in de categorieen: Elite, Top, SubTop, Advanced en Rookies en kan jij naast de individuele titel ook strijden voor de clubranglijst. Na de eerste speelronde heeft ‘MeerSquash de leiding gepakt.

Na een succesvolle eerste TMG Grand Opening bij Victoria Squash Rotterdam met bijna 60 jeugdspelers gaat de jeugdtour nu langs bij All Inn Squash in Utrecht voor de tweede ronde. Ook dit toernooi kan je je inschrijven in de categorieen: Elite, Top, SubTop, Advanced en Rookies en kan jij naast de individuele titel ook strijden voor de clubranglijst. Na de eerste speelronde heeft ‘MeerSquash de leiding gepakt.

 

Zorg dat jij erbij bent en schrijf je snel hier in.

Jeugd