Algemeen

Squash Bond Nederland heeft een nieuwe site!

25 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Al een tijd geleden werd aangekondigd dat wij een nieuwe website krijgen en eindelijk is het zover! Hij staat al even online, maar willen toch het moment pakken om dit met jullie te delen. Afgelopen weken zijn wij nog druk bezig geweest om de laatste fouten eruit te halen en ook komende periode gaan wij nog hiermee aan de slag. Vind alles op de nieuwe website, van topsquash tot het laatste master nieuws.

Al een tijd geleden werd aangekondigd dat wij een nieuwe website krijgen en eindelijk is het zover! Hij staat al even online, maar willen toch het moment pakken om dit met jullie te delen. Afgelopen weken zijn wij nog druk bezig geweest om de laatste fouten eruit te halen en ook komende periode gaan wij nog hiermee aan de slag. Vind alles op de nieuwe website, van topsquash tot het laatste master nieuws.

Algemeen