Algemeen

Nieuw bondsbureau krijgt vorm

20 oktober 2023 2 Minuten leestijd

Het zal niemand ontgaan zijn dat de afgelopen tijd op het bondsbureau veel veranderd is, onze oud directeur Tom Lucas nam afscheid en daarnaast vertrokken Isa Polman en Rogier van Veen. Door het vertrek van deze drie krachten werd er afgelopen tijd gezocht naar nieuwe krachten.

Het zal niemand ontgaan zijn dat de afgelopen tijd op het bondsbureau veel veranderd is, onze oud directeur Tom Lucas nam afscheid en daarnaast vertrokken Isa Polman en Rogier van Veen. Door het vertrek van deze drie krachten werd er afgelopen tijd gezocht naar nieuwe krachten. 

Prescilla Roos werd in de laatste periode van het “oude” bondsbureau al ingewerkt om alle competitie zaken op te pakken en heeft afgelopen periode voor de continuïteit gezorgd. Daarnaast was Milou van der Heijden al werkzaam als topsport coördinator en blijft zich hiervoor inzetten.

Tussen al het gewissel door is onze vaste waarde van de financiële afdeling Menno Nieuwenhuizen wel gebleven!

Ook Tessa ter Sluis is inmiddels een paar maanden geleden aangesloten bij dit team en is actief als content creator op de sociale media en combineert dit naast haar topsport carrière.

Daarnaast heeft het bureau zich de laatste tijd uitgebreid met diverse nieuwe krachten, zo is Sipke Wiersma aangenomen om zich bezig te houden met het opzetten van de jeugdstructuur, TMG toernooien en alle zaken omtrent jeugd. Sipke: “Naast mijn rol als jeugd bondscoach vind ik het mooi om mijn ook in te zetten voor de breedte van de jeugd en de gehele structuur van clubspeler naar Nederlands team speler”.

Tot slot hebben wij ons afgelopen week versterkt met Donny van Hal. Donny gaat op het bureau aan de slag als verantwoordelijke voor alle events. Donny: “Ik kijk ernaar uit om mij in te zetten voor squashend Nederland, ik hoop de komende tijd de sport weer een stapje verder te brengen”

Algemeen