Wedstrijdsport

Help jij ons bij de grote toernooien?

25 oktober 2023 2 Minuten leestijd

Heb jij altijd al achter de schermen willen meehelpen bij de grote toernooien in ons land? En vind jij het leuk om een te gek toernooi neer te zetten voor andere spelers en/of voor jezelf? Pak dan nu deze kans! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen bij diverse grote toernooien. Denk hierbij aan de Dutch Junior Open, NK Squash en WK Masters die dit jaar ons land bezoekt. Deze toernooien willen wij aan de hand van een eventteam waar jij in kan zitten tot een groot succes brengen.

Heb jij altijd al achter de schermen willen meehelpen bij de grote toernooien in ons land? En vind jij het leuk om een te gek toernooi neer te zetten voor andere spelers en/of voor jezelf? Pak dan nu deze kans! Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen bij diverse grote toernooien. Denk hierbij aan de Dutch Junior Open, NK Squash en WK Masters die dit jaar ons land bezoekt. Deze toernooien willen wij aan de hand van een eventteam waar jij in kan zitten tot een groot succes brengen.

 

Wij willen graag iedereen in zijn kracht zetten en samen kijken wie wat kan oppakken en hoeveel tijd iemand heeft om erin te steken. Weet jij niet zo goed wat jij hiervan kan verwachten, hieronder een kleine opsomming.

 

·        Voorbereidingen van het toernooi zoals opbouw, hotels regelen, bussen regelen, planningen maken etc.

·        Tijdens het toernooi zoals wedstrijdleiding, foto’s maken, schema’s invullen etc.

·        Na het toernooi in de afbouw en opruimen.

 

Heb jij zelf inspiratie en ideeën, blink jij ergens in uit en weet jij waar je krachten liggen? Kom dan ons eventteam ondersteunen! Heb jij vragen of ben jij geïnteresseerd en wil jij je opgeven? Stuur dan een mail naar donny@squashbond.nl

Wedstrijdsport