Jeugd

Geslaagde jeugdselectie trainingsdag

27 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Vorige week vond de eerste selectietraining plaats voor de selecties onder 13 en onder 15 jaar. Dit jaar is er een nieuw initiatief om op jongere leeftijd spelers uit te nodigen bij de selectietrainingen en zo de aansluiting naar de Europese top te maken. Dit initiatief staat los van de huidige Nederlandse Jeugd selectie die al vaak met elkaar op de banen te vinden zijn.

Vorige week vond de eerste selectietraining plaats voor de selecties onder 13 en onder 15 jaar. Dit jaar is er een nieuw initiatief om op jongere leeftijd spelers uit te nodigen bij de selectietrainingen en zo de aansluiting naar de Europese top te maken. Dit initiatief staat los van de huidige Nederlandse Jeugd selectie die al vaak met elkaar op de banen te vinden zijn.


De training die gegeven wordt door Bondscoach Sipke Wiersma vond plaats in Drachten en werd goed bezocht door talenten uit het gehele land. Naast Wiersma was ook Brian Daalhuizen te vinden op de banen van Centre Squash Drachten. Daalhuizen die zelf in de jeugdselectie zit helpt Wiersma om zo meer te leren in het coaching vak en om de nieuwe talenten te laten zien waar zij heen kunnen groeien.


Komend jaar gaan we deze talenten vaker op de banen zien en hopelijk gaan ze de stap naar de top maken!

Jeugd