Wedstrijdsport

Geen Dunlop Tour komend seizoen

27 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Helaas moeten wij het nieuws delen dat komend seizoen er geen Dunlop Regio Tour gaat plaatsvinden. De voorbereidingen op het huidige seizoen zijn door de nauwe bezetting op het bondsbureau en aantreden van het nieuwe bestuur niet optijd kunnen plaatsvinden. Hierdoor heeft Squash Bond Nederland in goed overleg met Dunlop besloten komend seizoen te annuleren.

Helaas moeten wij het nieuws delen dat komend seizoen er geen Dunlop Regio Tour gaat plaatsvinden. De voorbereidingen op het huidige seizoen zijn door de nauwe bezetting op het bondsbureau en aantreden van het nieuwe bestuur niet optijd kunnen plaatsvinden. Hierdoor heeft Squash Bond Nederland in goed overleg met Dunlop besloten komend seizoen te annuleren.

De eerste speeldag die al gepland stond bij Squash Warmond gaat door onder de SBN Regio Tour en vind plaats op zaterdag 11 november. Daarnaast is het niet uitgesloten dat dit de laatste keer was, volgend seizoen gaan wij ons best doen de Dunlop Regio Tour een nieuw leven in te blazen.

Wedstrijdsport