Masters

Dutch Open Masters 2023 in Rotterdam

25 oktober 2023 1 Minuten leestijd

Van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november wordt bij Victoria Squash Rotterdam de Dutch Open Masters gespeeld. Bij dit Mastertoernooi kan iedereen meedoen vanaf 35+ jaar en speel je tegen leeftijdsgenoten. Daarnaast is dit een toernooi van de ESF-kalender waardoor spelers uit geheel Europa naar Rotterdam afreizen om voor de titel te strijden.

Van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november wordt bij Victoria Squash Rotterdam de Dutch Open Masters gespeeld. Bij dit Mastertoernooi kan iedereen meedoen vanaf 35+ jaar en speel je tegen leeftijdsgenoten. Daarnaast is dit een toernooi van de ESF-kalender waardoor spelers uit geheel Europa naar Rotterdam afreizen om voor de titel te strijden.

 

Ook dit jaar is naast het goed georganiseerde toernooi er van alles te doen. Naast het wedstrijd spelen en sociale contacten op de baan is er een diner gepland in de Euromast. Op grote hoogte wordt er heerlijk gegeten.

 

Wil jij dit niet missen en ook graag meedoen? Schrijf je snel in via deze link.

Masters