Jeugd

Fentener van Vlissingen bokaal op 17 september 2023 bij Squash Almere

04 september 2023

De 8ste editie van de Fentener van Vlissingen Bokaal staat weer voor de deur, namelijk op zondag 17 september aanstaande. Deze editie wordt georganiseerd bij de winnaar (klasse A) van de voorgaande editie, en dat is Squash Almere.

Opzet van FvV Bokaal 2023

Het evenement wordt in teamverband gespeeld. Elke speler komt duidelijk uit voor een club, maar het hoeft niet per se je eigen club te zijn. Je moet echter wel een verbinding hebben met de club waarvoor je speelt. Clubs mogen meerdere teams inschrijven in beide klassen om het evenement toegankelijker te maken en meer jeugdspelers de kans te geven deel te nemen. Zo is het nu ook mogelijk om een vriendenteam te vormen en namens een club deel te nemen aan de FvV Bokaal. Als speler mag je maar voor één team uitkomen.

Klasse A: Rookie, Beginner, Elite/Gevorderden.

Klasse B: Mini, Rookie, Beginner.

Format

Spelers nemen het op tegen spelers van hetzelfde niveau van het andere team, waarbij elke wedstrijd uit drie sets bestaat. Dit betekent dat de uitslag 2-1 of 3-0 kan zijn. Om tot een winnend team te komen, worden alle sets bij elkaar opgeteld. Het team dat de meeste sets heeft gespeeld, wint de wedstrijd. De winnaar van klasse A wordt gezien als de sterkste jeugdclub van Nederland!

Inschrijven

Wil jouw club meedoen en strijden voor de grootste bokaal, en een jaar lang de sterkste jeugdclub van Nederland zijn? Laat jouw clubleider het team dan snel inschrijven via sbn.toernooi.nl. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar events@squashbond.nl. De inschrijving sluit op zaterdag 11 september.

Klik hier voor het reglement van de Fentener van Vlissingen Bokaal 2023

Jeugd Wedstrijdsport Competitie Topsport & Talent ontwikkeling