Algemeen

Update: toekenning SBN Evenementen, Masters + DJO toegekend

02 augustus 2023 1 Minuten leestijd

SBN heeft de organisatie de NK Masters en Dutch Junior Open 2024,25 & 26 toegekend n.a.v. de recent uitgeschreven bidprocedure. In deze bidprocedure was het voor clubs mogelijk om zich aan te melden voor het NK Jeugd, NK Masters, Dutch Open Masters en de Dutch Junior Open.

Voor de Dutch Open Masters en het NK Jeugd gaat SBN een procedure starten volgens het SBN-evenementenbeleid. Voor beide evenementen zal een adviescommissie zich gaan buigen over de ingediende bids, zij zullen vervolgens een advies uitbrengen aan het bestuur van Squash Bond Nederland. Naar verwachting wordt midden september bekend gemaakt welke organisaties de evenementen toegewezen krijgen.  

De adviescommissie voor het NK Jeugd bestaat uit Dagmar Vermeulen, Roel Zwagerman, Marco van den Berg, Brian Daalhuizen en Sipke Wiersma. Voor de Dutch Open Masters heeft SBN gevraagd of de Masterscommissie een advies wil geven t.a.v. de toekenning. De Masterscommissie bestaat uit Ad Heskes, Felix Barenholz en Daniel Lagewaard.  

Voor de NK Masters was Victoria Rotterdam de enige club die zich had aangemeld, voor de Dutch Junior Open was het Frans Otten Stadion eveneens de enige kandidaat. Zij hebben de edities van 2024, 2025 en 2026 toegekend gekregen. Beide organisaties kijken met veel enthousiasme uit naar de enthousiaste sporters. De NK Masters wordt in 2023 nog georganiseerd bij MeerSquash Hoofddorp. 

Voor vragen omtrent dit proces kunnen belanghebbende zich melden bij wedstrijdsport@squashbond.nl 

Algemeen Wedstrijdsport Toernooi Clubs