Algemeen

REMINDER: Bidprocedure NK Jeugd, NK Masters, Dutch Open Masters en Dutch Junior Open

13 juli 2023 1 Minuten leestijd

SBN start de bidprocedure voor het NK Jeugd, NK Masters, Dutch Open Masters en Dutch Junior Open. SBN is op zoek naar centra die geïnteresseerd zijn in het indienen van een bid voor deze nationale evenementen.

De visie van SBN is om niet alleen een toernooi te organiseren maar ook een beleving voor zowel deelnemers, toeschouwers en sportliefhebbers te creëren. Dit doet SBN door het inzetten van extra activiteiten en marketing. Daarom heeft SBN in de afgelopen jaren haar evenementen vaker in samenwerking met derden georganiseerd. Door samenwerking en het bundelen van krachten met centra en organisaties, wil SBN deze visie realiseren met als doel de algemene promotie van de squashsport naar een nog hoger niveau brengen.

Voor de aankomende drie edities van het NK Jeugd, NK Masters, Dutch Open Masters en Dutch Junior Open, opent SBN nu de bidprocedure waar aangesloten centra een bid kunnen indienen door middel van het aanmeldformulier dat hieronder is weergegeven. 

Aanmeldtermijn voor het NK Jeugd, NK Masters, Dutch Open Masters en Dutch Junior Open: 17 juli 2023

Aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar events@squashbond.nl.

Na de aanmeldtermijn zal SBN deze beoordelen en bij meerdere bids een advies vragen aan een onafhankelijk adviescommissie die SBN ondersteund in het toekennen van de evenementen. SBN streeft ernaar om deze evenementen vier weken na de aanmeldtermijn toe te kennen. 

Relevante documenten

Aanmeldformulier

SBN beleid evenementen toekenning

Overzicht Evenementen

Algemeen SBN - Algemeen Wedstrijdsport Toernooi Clubs Masters